AWM Servis Računala Zagreb

Kvalitetan i pouzdan partner u Vašem poslovanju sa dugogodišnjim iskustvom u servisu računala i servisu laptopa.

KOMPLETAN SERVIS ZA 240 KN!
U cijenu su uključena do 4h rada na Vašoj adresi, a ukoliko proces traje duže od 4h ili je potrebna nova instalacija Windowsa Vaše računalo odnosimo u servis gdje odrađujemo i poravljamo sve potrebno.

Nazovite nas na broj 098 163 4849

KONTAKTIRAJTE NAS!

B2B Prijava

Poštovani poslovni partneri, zahvaljujemo se na zainteresiranosti za AWM Servis računala te Vas molimo da se pomoću svojih podataka prijavite ili, ukoliko još niste, registrirate pomoću obrasca klikom na gumb "Registriraj se". Kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem vremenu!

NAŠE USLUGE

KOMPLETAN SERVIS

Instalacija i reinstalacija Windows-a, instalacija programa, instalacija drivera, antivirusni program, zamjena trermalne paste, čišćenje računala od prašine...

UGRADNJA KOMPONENTI

Uključujući podešavanje i instalaciju drivera

Instalacija i održavanje drivera, aplikacija i software-a

Instalacija i ažuriranje Windowsa na stolnim računalima i laptopima, instalacija i ažuriranje pratećih upravljačkih programa (drivera) i aplikacija potrebnih za rad

Dijagnostika računala

Dijagnostiku kvara naši serviseri najčešće naprave na licu mjesta na Vašoj adresi, ukoliko dijagnostika nije moguća na licu mjesta računalo ili laptop se nosi u servis računala gdje se obavlja kompletan pregled

Instalacija i podešavanje perifernih uređaja

Instalacija i podešavanje printera, skenera...

Detekcija i uklanjanje virusa, Spyware-a, Pop-Up-a, Adware-a

Sprječavamo i uklanjamo viruse i druge zlonamjerne software sa Vašeg računala ili laptopa

Instalacija antivirusnih aplikacija

Koristiti računalo bez antivirusne zaštite danas je velik rizik zato naši serviseri uvijek postavljaju antivirusni program na vaše računalo

Intervencija putem interneta (remote assistance)

Preko interneta se spajamo na vaše računalo i uklanjamo poteškoće u radu vašeg računala ili laptopa

Mjesečno održavanje sustava

Uslugu mjesečnog održavanja moguće je ugovoriti na osnovu broja mjesečno zakupljenih radnih sati ili na osnovu broja radnih stanica, servera i ostale informatičke opreme koju je potrebno održavati.

Spašavanje podataka - 1.kategorija

Obuhvaća sve logičke kvarove poput izbrisanih podataka, formatiranih diskova, gubitka podataka usljed djelovanja virusa, korumpiranog operaciskog sustava itd.

Spašavanje podataka - 2.kategorija

Odnosi se na fizičke kvarove za koje nije potrebno otvaranje diska u čistoj komori. U ovu kategoriju spadaju diskovi s nečitljivim sektorima ( bad sectors ), diskovi s neispravnom elektronikom te diskovi s neispravnim firmware-om.

Spašavanje podataka - 3.kategorija

Obuhvaća najteže fizičke kvarove za koje je neophodno otvaranje diska u čistoj komori. U ovu kategoriju spadaju diskovi s neispravnim glavama, diskovi s neispravnim motorom te svi kvarovi za koje je potreban duži vemenski angažman.

ZAŠTO IZABRATI AWM SERVIS RAČUNALA?

ISKUSTVO

AWM Servis računala raspolaže sa vrhunskim stručnjacima sa višegodišnjim iskustvom u rješavanju svih problema koji Vas mogu zadesit. Ponosno možemo reći da nudimo gotovo sve usluge popravka za koje Vam garantiramo kvalitetu i zadovoljstvo!

NAJNIŽE CIJENE

Nudimo Vam NAJNIŽE cijene usluga, dijelova i komponenti uz garantiranu kvalitetu!

DOLAZIMO NA VAŠU ADRESU

Nudimo Vam dijagnostiku problema na licu mjesta. Na Vašu adresu dolaze serviseri računala s višegodišnjim iskustvom te nema potrebe da napuštate svoj dom.

Popravljenih stolnih računala
Uklonjenih virusa
Popravljenih laptopa